contact

Newsletter

Pentru a primi cele mai noi oferte va rugam sa va inscrieti la newsletter:
Adresa e-mail:
Nr. telefon:
Cod verificare:
 
 
Tratamente Faciale
 

Mary Cohr a creat tratamente de frumusete mai aproape de natura, fara OMG (organisme modificate genetic), fara paraben (compusi chimici daunatori pielii), pentru ca pielea sa se hraneaca cu tot ce este mai bun din inima plantelor. Uleiurile esentiale permit pielii celei mai exigente sa reinvie dand-ui energie si stralucire.

In salonul nostru de frumusete, obiectivele de frumusete ale clientelor, sunt tratate cu extrema seriozitate. Dupa stabilirea unei formule de tratament personalizat, esteticienele urmaresc evolutia rezultatelor dupa fiecare sedinta, recomandand tratamentele ulterioare in functie de evolutia pielii.

_________________________________________________________

 

CatioVital "Mai frumoasa de la primul tratament"

CatioVital este o metoda de tratament unica pentru fata, care lucreaza in profunzime si poate fi realizat in 6 versiuni (uscata, grasa, mixta, deshidratata, devitalizata, sensibila) in functie de nevoile fiecarui tip de ten. Intai se face o curatare profunda a tenului, prin aplicarea mastii termice si apoi prin curatarea punctelor negre. Acum ca pielea respira in profunzime este gata sa primeasca ingredientii activi care trateaza. Urmeaza Ionizarea tenului si aplicarea gelurilor ionizante in functie de necesitatile pielii. Tratamentul se incheie cu un masaj decongestionant cu uleiuri esentiale, care difuzeaza in piele virtutile lor binefacatoare si energizante.

 

Se recomanda la inceput 3 tratamente, 1 / saptamana timp de 3 saptamani, apoi unul lunar pentru intretinere.

_________________________________________________________

CatioVital Double Ionisation
“Tenul meu nu a fost niciodata atat de frumos”

Dubla Ionizare patentata de Mary Cohr permite penetrarea ingredientilor activi in piele, utilizand atat polaritatea negativa cat si cea pozitiva al aparatului CatioVital. Rezultatul:

 

HIDRATARE-CALMARE ....................... crestere cu 54.8% a hidratarii

NUTRITIE- CALMARE .......................... crestere cu 73.7% a lipidelor

VITALIZARE/ ANTI-RID ........................ scadere cu 52.5% a adancimii ridurilor

PURITATE .............................................. scadere cu 87.7% a sebumului

DEPIGMENTARE ................................... actiune foarte puternica de depigmentare (cu 89% mai putin pigment)

 

Video Mary Cohr Double Ionisation

 

 

 


CatioLift  "Imi ofera un lifting spectaculos"

Odata cu varsta si a oboselii acumulate, semnele imbatranirii apar pe fata. Catio Lift lucreaza in profunzime si redinamizeaza muschii fetei, care recapata volum, dobandind un nou tonus. Trasaturile fetei sunt netezite in timp ce ovalul fetei este remodelat. Intai se face o stimulare drenanta a tenului, care relaxeaza functiile vitale ale pielii detoxifiind tesuturile si reoxigenand pielea. Urmeaza stimularea musculara a tenului si aplicarea gelurilor stimulante in functie de necesitatile pielii. Tratamentul se incheie cu un masaj lifting, regenerant si de fermitate, cu uleiuri esentiale, care difuzeaza in piele virtutile lor binefacatoare si energizante.

Se recomanda la inceput 3 tratamente, 1 / saptamana timp de 3 saptamani, apoi unul lunar pentru intretinere.

 


 

BEAUTE AROMATIQUE - FRUMUSETE AROMATICA "Energie si Frumusete pentru pielea mea"

 

Fiecare piele este diferita si are nevoie de diferite metode de infrumusetare. Esteticiana dumneavoastra, un veritabil "doctor in frumusete", selectioneaza Uleiurile Esentiale care, difuzand actiunile lor binefacatoare, ajung in "inima" pielii trezind functiile vitale.

Aromele volatile ale Uleiurilor Esentiale va acompaniaza in salonul estetic si va invita intr-un voiaj minunat de frumusete si calm in care va veti abandona fata si spiritul. Frumusetea Aromatica este un tratament unic prin folosirea virtutilor benefice ale Uleiurilor Esentiale si a miscarilor precise si delicate ale esteticienei dumneavoastra. Tratamentul se termina prin aplicarea unei masti cu concentrate  din plante realizata personalizat in functie de obiectivele dumneavoastra de frumusete.


PEEL & LIFT "Mai stralucitoare, de la prima ingrijire"

Din cauza oboselii, stresului si a procesului de imbatranire, pielea isi pierde stralucirea. Tratamentele de frumusete "peeling" permit curatarea celulelor moarte si a impuritatilor care impiedica pielea sa respire. Acizii de Fructe ai tratamentului Peel & Lift rup legaturile dintre celulele moarte si celulele vii pentru a face posibila aparitia celulelor noi.

Aplicarea mastii cu vitamina C va recrea o fata mai tanara, regenereaza si reda elasticitatea pielii, si estompeaza petele pigmentare. Tenul este luminos, pielea se lumineaza vizibil, isi regaseste fermitatea si tineretea. Vitamina C are efecte dovedite asupra stimularii colagenului, proteina care da elasticitate tenului.

 

 


BEAUTE LIFTING - Frumusete Lifting "Reduc cu 10 ani varsta pielii"

In timpul primelor 10 minute, esteticiana deplaseaza trasorul antirid pe fata dumneavoastra pentru a sterge vizibil toate ridurile chiar si cele mai profunde. Secretul consta in utilizarea unei bile care depoziteaza direct in santurile ridurilor serumul concentrat regenerant care actioneaza in profunzime. In plus, masand ridul, bila netezeste tesutul conjunctiv si il umple, estompandu-l.

Momentul-cheie al tratamentului il reprezinta aplicarea mastii cu Colagen marin care difuzeaza in piele activii sai cu efect de lifting, remodelare si fermitate. Se indeparteaza ca o a doua piele dupa 10 minute de actiune. Ridurile vor fi o amintire...pielea este roconfortata, mai ferma iar fata radiaza de frumusete. Se recomanda in cura de 3 tratamente si de intretinere o data pe luna. Beauté Lifting reintinereste vizibil aspectul tenului.

 CATIO LIFT OCHI "Privirea Dumneavostra intinereste"

 Pentru aspectul de intinerire al conturului ochilor, Catio Lift pentru ochi este tratamentul eficace si bland, care stimuleaza specific muschii orbiculari pentru tonifiere si si fermitate. La sfarsitul primei sedinte, privirea
dumneavoastra este vizibil mai tanara, ridurile se atenueaza iar liniile fine sunt netezite.

Se recomanda la inceput 3 tratamente, 1 / saptamana timp de 3 saptamani, apoi unul lunar pentru intretinere.


Pt programari tratamente cosmetica Mary Cohr Oradea Salon Beauty Secrets : 0758-805 999

 

 
testimoniale

Parteneri