contact

Newsletter

Pentru a primi cele mai noi oferte va rugam sa va inscrieti la newsletter:
Adresa e-mail:
Nr. telefon:
Cod verificare:
 
 

Tratamente pentru marirea volumului buzelor cu Restylane, Acid Hialuronic

 

Restylane este conceput special pentru a reduce ridurile si a modela buzele. Tratamentul cu Restylane dureaza cel mult o jumatate de ora, are efect 6-12 luni in functie de particularitatile organismului si poate fi folosit de mai multe ori. Dupa 6-12 luni substanta este absorbita de organism.
Tratamentele cosmetice cu acid hialuronic, Restylane sunt folosite pentru:

• Corectarea ridurilor
• Marirea buzelor
• Corectarea liniilor de expresie (corectarea liniilor subtiri, superficiale din jurul ochilor, gurii si fruntii)
• Tratarea santurilor adanci cum sunt santurile nazolabiale sau de la coltul gurii
• Corectarea contururilor faciale (obraji si a barbie)
• Marirea volumului buzelor

Tratamentele cosmetice cu Restylane sunt rapide, sigure si eficiente. Tratamentul poate la alegerea pacientului sa inceapa chiardupa consultatie, iar rezultatele sunt imediate.

  

 

Restylane

Cel mai cunoscut produs din gama, folosit pentru diminuarea ridurilor medii de expresie, a celor dintre sprancene, ale fruntii si celor dintre nas si gura. Poate fi folosit pentru umplerea depresiunilor din zona cearcanelor.

Restylane Touch

Pentru corectarea ridurilor fine de exemplu in jurul gurii si a ochilor, ridurile de pe frunte si coltul gurii.

Restylane Perlane

Restylane Perlane, creat pentru ridurile adanci, remodelarea conturului fetei, nasolabial, pentru liftingul sprancenelor, marirea buzelor.

Restylane Lipp

Restylane Lipp,  pentru crearea celor mai frumoase buze, cu un efect mai lung in timp si un look mai senzual si natural.

Restylane SubQ

Restylane SubQ, pentru contururile faciale, ridicarea pometilor, pentru barbie, obraji, confera un efect de lifting al fetei.

Restylane Vital

Hidrateaza si reface pielea din interior, inducand vitalitate si regenerare pielii expusa prea mult la soare, sau pentru pielea imbatranita. Perfect pentru vitalitatea si hidratarea fetei, si pentru suprafetele unde trecerea anilor si factorii externi au dus la imbatranirea pielii de pe gat, decolteu si partea exterioara a mainilor.


Tratamentul se face cu ajutorul unui injector care ofera confort medicului, pacientului si un rezultat optim pentru tratament. Aveti cantitatea egala si exacta care trebuie injectata la o aplicare, un singur semnal sonor va indica cat sa injectati corect. Cele 6 ace cuprinse in kitul care contine un injector de unica folosinta care are 2 ml, va ajuta sa aveti un tratament rapid si fara durere.

Rezultatele dupa tratamentele cu produsele Restylane, sunt instantanee.

Nu sunt necesare teste preliminare si un tratament dureaza adesea mai putin de 30 min. Restylane este un gel cristal – forma stabilizata a acidului hialuronic, substanta cuprinsa in mod natural in corpul uman. Acidul hialuronic mentine apa in tesuturi, reface gradul de hidratare si confera volum in piele. Crescand in varsta, producerea naturala de acid hialuronic se diminueaza, se pierde volum si elasticitate. O simpla injectare cu Restylane readuce volumul pierdut din piele, creeaza volum mai mare buzelor, indeparteaza ridurile fine sau adanci. Restylane este un produs resorbabil care este absorbit in mod natural in timp. Aceasta inseamna ca puteti sa alegeti cand sa faceti un alt tratament pentru a pastra efectul.

 

 

Pt programari tratamente Restylane acid hialuronic Oradea Salon Beauty Secrets : 0359-401 621, 0758-805 999

Pt programari tratamente Botox Oradea Salon Beauty Secrets : 0359-401 621, 0758-805 999

 
testimoniale

Parteneri